Yeni kayıt yaptıracak adayların dikkatine

YENİ KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARA BİLGİLENDİRME

- Enstitümüze kesin kayıt hakkı kazanan adaylar kesin kayıt dilekçesini doldurup imzaladıktan sonra ve sisteme yükledikleri belgelerden eksik olan belgelerini nergizsahin@sdu.edu.tr adresine tek dosya şeklinde taratarak 22-23 Eylül 2020 tarihleri arasında asil adaylar, 24-25 Eylül 2020 tarihinde de yedek adayların göndermeleri gerekmektedir.

- Fotoğraflar pandemi bittikten sonra Enstitümüze teslim edilebilir.

- Yabancı dil belgesi olan adaylar belgeleri gönderebilir.  Yabancı dil belgesi olmayan adaylar ise sonuç açıklandıktan sonra 5 gün içerisinde mesai bitimine kadar yine aynı adresi göndermeleri gerekir. Yabancı dil belgesini belirtilen tarihe kadar ibraz etmeyenlerin kayıt şartını sağlayamadığından kayıtları iptal edilecektir.

- Kayıt yenilemeler  (Ders Seçimi) 21-27 Eylül 2020 tarihleri arasında yapacaklardır. Öğrencilerin kesin kaydı yapıldıktan sonra https://golcuk.sdu.edu.tr adresinden öğrenci numaraları ve şifreleri (T.C numaralarının ilk sekiz hanesi) ile sisteme giriş yaparak ders seçim işlemlerini yapacaklardır.

- Güz yarıyılı ders dönemi 12 Ekim 2020 tarihinde başlayacaktır.

Kesin kayıt dilekçesi için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 18/09/2020