Enstitümüz 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Kayıt İşlemleri

Enstitümüz 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Kayıt İşlemleri;

Kesin Kayıtlar (Asil Adaylar)      : 23-25 Ağustos 2021 (3 gün)

Kesin Kayıtlar (Yedek Adaylar)  : 26-27 Ağustos 2021 (2 gün)

 

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Enstitümüz Lisansüstü Programlarına kesin kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri Pandemi nedeni ile on-line olarak yapılacaktır.

Kesin kayıt hakkı kazanan adaylar mutlaka yukarıda belirtilen tarihlerde Başvuru sonucu sayfasından (https://adaygolcuk.sdu.edu.tr)  mail ve şifresi ile girerek kaydının yapılmasına onay vermesi gerekmektedir.

Onay verme işlemini tamamladıktan sonra adayın kaydı online olarak  yapılacaktır.

 Adayların kayıt için Enstitümüze şahsen gelmelerine ve belge getirmelerine gerek yoktur.

25 Ağustos 2021  Çarşamba günü mesai bitimine kadar ‘’Kaydımı onaylıyorum’’ onayını vermeyen  (Asil sıradan kesin kayıt hakkı kazanan) adayların kayıt işlemleri yapılmayacaktır. Yukarıda belirtilen tarihlerde kesin kaydını yaptırmayan adaylar kayıt için herhangi bir hak iddia edemez.

Başvuru esnasında kesin kayıt dilekçesini yüklemeyen adayların  kayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi için mutlaka belgeyi doldurup imzalayarak saglikbilimleri@sdu.edu.tr mail adresine pdf olarak göndermeleri gerekmektedir. Kesin kayıt dilekçesini göndermeyen adayların kayıt işlemleri yapılmayacaktır.

 Kesin kayıt dilekçesine Enstitümüzün doküman arşivinden ulaşabilirsiniz.

Kayıtları yapılan öğrencilerin Enstitümüz Akademik Takvimini göz önüne alarak ders kayıtları ile ilgili duyuruları  takip etmeleri gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 23/08/2021
Okunma Sayısı: 3016