Öğrenci Bilgi Sistemine SDÜNet Üzerinden Giriş İşlemleri Hakkında

Öğrenci Bilgi Sistemine SDÜNet Üzerinden Giriş İşlemleri ile ilgili bilgi almak  için tıklayınız.

Öğrenci Numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

Sisteme giriş yapamayan öğrencilerimiz Parolo Sıfırla işlemi yapıp yeni şifre tanımlaması yapmaları gerekmektedir.

Şifre tanımlarken lütfen aşağıdaki hususlara dikkat ediniz;
1. En Fazla 15 Karakter
2. Tahmin edilebilir olmamalıdır. Örneğin şu bilgileri içermemelidir: hesap adı, T.C. numarası, telefon numarası, doğum tarih, aile fertlerinden birinin adı, vs.
3. Şifrenin içinde en az bir büyük harf bulunabilir (sistem, büyük - küçük harf duyarlılığına sahiptir). Yanlış örnek: "abhde5f", doğru örnek: "abHde5F".
4. Şifrenizde en az bir sayı bulunabilir.
5. Şifrenizde bulunanan sayılar veya harfler ardışık olmamalıdır. Yanlış örnek: "abcd1234", doğru örnek: "a1B2c3d4".
5. Şifreniz bulunan sayılar veya harfler en fazla 2 defa tekrar etmelidir. Yanlış örnek: "aaaa1111", doğru örnek "aa11BB22".
7. Şifrenizi hiç kimseyle paylaşmayınız.
Not: Verilen yeni şifre T.C. Kimlik Numarasından Bir Parça İçermemelidir.
Eğer şifre T.C. Kimlik Numarasından bir parça içeriyorsa,
Öğrenci sisteme her girdiğinde şifre değiştirme ekranı ile karşılaşır.

Yayın Tarihi: 24/09/2021